pühapäev, 24. november 2019

Kokkade teine nädal Riminis


Tööd alustasime teisel nädalal kolmapäevast alates, sest esimesel nädalal töötasime ka nädalavahetusel.
Jätkasime esimesel nädalal õpitud oskuste lihvimisega, milleks olid krevettide, omaaride, karpide, sardiinide ja veel mõndade väga erisuguste mere - elukate töötlemine.






Ettevõttes toimetab köögi/saali poolel kokku 15 inimest. Oma meeskond sööb tööl 2 korda päevas, hommikul ja õhtul. Need toidud valmistab ja serveerib ettevõtte peakokk Angelo



Meeskonnale valmistatud toidud ei jää karvavõrdki alla klientidele pakutavast. See on tähtis, sest hoiab meeskonna töömoraali kõrgel.


Paus töölt kestab meil kokku 3,5h. Vahel ei ole siis aega hotelli puhkama minna.
Nädalavahetusel külastasime San Marinot, tutvusime selle pisikese linnriigi kultuuriga.





Rattasport on Itaallaste seas väga populaarne. Teine maailmakuulus rattavõistlus Giro d'Italia 35km pikkune eraldistardi finish on San Marinos. Võistlust saab jälgida eurospordi vahendusel, lisaks võistlusmelule saab näha San Marino hingematvaid vaateid.




Et meil praktikal olles jalad väga kangeks ei jääks, oleme ühendanud jõud ja tegeleme aktiivselt tervisespordiga. Rimini ilm soosib nii jalgratta kui jooksusporti.











Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar